За нас

Високо качество, оригинален дизайн, индивидуалност, естествено излъчване - това стои зад продуктите на БЕТО.

С модерни съоръжения и иновативна технолгия ние произвеждаме изделия от бетон за почти всички области на приложение - настилъчни и облицовъчни плочи, стъпални елементи, шапки за балкони и огради, первази за прозорци, градински бордюри и др.

За нас

ДЕЙНОСТ

Основната ни дейност е производство на бетонни изделия - настилъчни и облицовъчни плочи, стъпални елементи, шапки за балкони и огради, первази за прозорци, градински бордюри и др.

 

ТЕХНОЛОГИЯ

Разработката на собствен технологичен процес, машини и инструменти за производство, ни позволява да реализираме  уникални пластични идеи в бетон.

Използваният новаторски метод за постигане на релефност и текстуриране отличава продуктите ни от масово наложените на пазара еднотипни модели.

Процесът на работа включва вибропресоващ метод с плакирано полагане на материала с консистенция на циментово тесто и фибри за допълнителна обемна здравина Sika.

За цветовите решения се използват пигменти с висока светлоустойчивост с марка Wurth.

Този метод на производство позволява гъвкавост на реализацията по отношение на цветове, размери и дебелина.

 

ЦЕЛИ

Основната ни цел е да предлагаме висококачествени и разнообразни  продукти за стилни архитектурни и дизайнерски решения.

 

КЛИЕНТИ

Наши клиенти са частни домове и вили, строителни фирми, общини, представители на средния и малък бизнес и международни компании.

За повече информация, посетете секция Реализирани обекти.